Herdenkingsdienst met aansluitend dodenherdenking in Heino

Herdenkingsdienst met aansluitend dodenherdenking in Heino

HEINO – Ook Heino houdt op woensdag 4 mei een Dodenherdenking. Het programma begint om 19.00 uur met een herdenkingsdienst in de Nicolaaskerk. Daarbij wordt stilgestaan bij alle doden die door oorlogsgeweld waar ook ter wereld gevallen zijn en in het bijzonder de slachtoffers van het oorlogsgeweld in Oekraïne. Na de dienst volgt een ceremonie bij het monument aan de Rozendaelseweg, nabij de begraafplaats. Daar worden bloemen gelegd en wordt het taptoesignaal geblazen. Belangstellenden die op eigen gelegenheid naar het monument komen, worden gevraagd om daar uiterlijk 19.50 uur aanwezig te zijn voor het officiële gedeelte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.