HEMA opent winkel in Heino

HEMA opent winkel in Heino

HEINO – HEMA komt naar Heino. De winkelketen opent later dit jaar een filiaal aan de Canadastraat 38. “De verwachting is eind juni, maar dat is nog niet zeker. Een exacte datum kunnen wij helaas nog niet geven”, zo laat HEMA-woordvoerder Norbert Cappetti weten.

De winkelketen huurt het betreffende pand. De winkelvloer wordt zo’n 330 vierkante meter. Opvallend is de relatief geringe afstand tot de HEMA’s in Raalte en Zwolle, maar Cappetti laat desgevraagd weten: “HEMA wil in Nederland bereikbaar zijn voor iedereen binnen maximaal vijftien minuten fietsafstand. Daar waar we dit kunnen verbeteren en uitbreiden zullen wij dat ook doen, zoals in Heino. Deze vestiging is een goede aanvulling, de winkels zitten niet in elkaars vaarwater en bedienen elk hun eigen regio of stad met elk hun lokale kenmerken.” Volgens Cappetti wordt het een HEMA volgens het nieuwste concept. “Daarbij stemmen we het assortiment heel goed af op de lokale markt. Vooral de overzichtelijkheid en de frisse uitstraling van de winkel zal opvallen.”
HEMA heeft inmiddels zo’n 550 winkels in Nederland en internationaal ongeveer 750.