Hans Vroomen verkenner/informateur gemeente Raalte

0225359_0164483BurgemeesterVroomen.jpg
.

Hans Vroomen verkenner/informateur gemeente Raalte

RAALTE – De fracties van GemeenteBelangen en Burgerbelangen hebben Hans Vroomen, burgemeester van de gemeente Ommen, aangesteld als verkenner/informateur om een nieuw college te verkennen. Vroomen geeft aan vereerd te zijn door de vraag die is gesteld. “Ik zie uit naar mooie, open gesprekken”. Op zaterdag 2 april en dinsdagavond 5 april zullen er onder zijn leiding gesprekken met alle fracties plaatsvinden. De verkenner/informateur rapporteert hierna zo snel als mogelijk en zal de rapportage toelichten tijdens een openbare vergadering.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.