Hairstyling Mariël viert zilveren jubileum

0225650_Mariel.jpg
.

RAALTE – Hairstyling Mariël, een van de grootste kapsalons van Raalte, viert dit jaar het 25-jarig bestaan.

Mariël weet nog goed hoe het begon. “In mijn eentje begon ik in 1997 aan de Varkensmarkt, naast de vroegere VVV. Ik kom uit Broekland en werkte, voordat ik voor mezelf begon, in Diepenveen. Een echte band met Raalte had ik nog helemaal niet en ik vond het vreselijk spannend een hele klantenkring op te bouwen. Gelukkig ging dit best snel en na een jaar was ik daar al uit mijn jasje gegroeid en ging ik verder kijken naar iets groters. Dat werd toen de huidige locatie aan de Molenhof. Daar moest echt heel veel aan gebeuren. Dat pand namen we dus flink onder handen. Niet voor de laatste keer met grote hulp van mijn broers. Had ik in dat voorgaande jaar net iets opgebouwd, kon alles weer opzij en begon het hele avontuur weer volledig opnieuw.”
Na dat eerste jaar kwamen de eerste medewerkers en dat groeide vervolgens door naar de tien van vandaag. “Na drie verbouwingen zitten we nog op dezelfde locatie en doen we iedere dag met heel veel passie en plezier ons werk.” De kwaliteit blijft op niveau, getuige ook dit jaar weer de negende nominatie voor de prestigieuze Coiffure Award. Toekomstplannen heeft ze zeker, maar eerst wil Mariël dit bijzondere jubileum gaan vieren. “Er zaten best bijzondere jaren tussen, maar met een zeer getalenteerd team bleken we in staat het vertrouwen van onze fantastische klanten te behouden. Zonder hen lukt je zoiets niet.” Mariël probeert klanten en medewerkers zoveel mogelijk te betrekken in deze mijlpaal. “Wij gaan het zilveren jubileum vieren met alle klanten en mijn medewerkers want ook al zijn ze er al heel lang of nog maar kort: voor ons zijn jullie goud!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.