Grote kip van chocolade voor winnaars eiertelwedstrijd in Wijhe

0227526_Eiertelwedstrijd.JPG
.

WIJHE – Lize en Davy Wagenvoord, Pim Veldhuis en Finn Krosman hebben afgelopen week hun prijs in ontvangst genomen voor de eiertelwedstrijd rond Pasen in Wijhe. Zij ontvingen allemaal een grote kip van chocolade; Lize en Davy deelden hun prijs/

De deelnemende winkeliers hadden in totaal 96 gouden eieren in hun etalages verstopt. Van de 126 deelnemers aan de telwedstrijd hadden achttien het juiste antwoord ingeleverd.
De gouden eieren met het logo van Gastvrij Wijhe lagen sinds woensdag 13 april in de etalages van de deelnemende winkeliers. De deelnemers aan de wedstrijd hoefden alleen het totaal aantal eieren dat in de etalages lag te vermelden op het wedstrijdformulier. Om het hen iets gemakkelijker te maken, stonden alle deelnemende ondernemers op het formulier vermeld.

Op de foto van links naar rechts: Lize en Davy Wagenvoord, Pim Veldhuis en Finn Krosman. Foto: Jan Amse

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.