Groot open tennistoernooi tijdens de Pinksterdagen in Lemelerveld

0226999_Poster_wagenmanswonen_pinkstertoernooi.jpg
.

LEMELERVELD – Voor de 27-ste keer organiseert Tennisvereniging Lemelerveld een groot open toernooi tijdens de Pinksterdagen. Dit Wagenmans Wonen Pinkstertoernooi start op donderdagavond 2 juni en duurt tot en met maandagmiddag 6 juni en het wordt gespeeld op het tennispark in Lemelerveld. Wagenmans Wonen is wederom de hoofdsponsor.

Voor de Tennisvereniging Lemelerveld is het een van de hoogtepunten van het jaar. Veel leden van de club zetten zich elk jaar weer in om er een succes van te maken. Er wordt gespeeld in de volgende categorieën: Herenenkel, Damesenkel, Herendubbel, Damesdubbel en Mixdubbel in de Speelsterktes 4, 5, 6 (vanaf 15 jaar) en 7, 8 en 9 (vanaf 17 jaar). Er wordt zoveel mogelijk in poules gespeeld en iedereen kan meedoen: de prestatietennisser die voor prijzen en punten gaat; de recreatieve speler die een paar leuke partijen wil spelen, maar ook de beginnende tennisser die zijn eerste lessen in de praktijk wil brengen.
Inschrijven is mogelijk op www.toernooi.nl, daar is ook het reglement van het toernooi te zien. De sluitingsdatum van de inschrijving is 22 mei. Voor verdere informatie over het toernooi en over Tennisvereniging Lemelerveld zie www.tvlemelerveld.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.