Gratis verdieping mindfulness voor inwoners Olst-Wijhe

Gratis verdieping mindfulness voor inwoners Olst-Wijhe

REGIO – Impluz biedt vanaf dinsdag 10 mei een gratis verdiepingstraining mindfulness aan in de gemeente Olst-Wijhe. Die bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur. De training is bedoeld voor alle inwoners van de gemeente die al ervaring hebben met mindfulness (bijvoorbeeld door een eerdere workshop of een kennismakingscursus). Tijdens de training wordt de kennis van de deelnemers verdiept en worden ze verder uitgedaagd met langere aandachtsoefeningen. Daarnaast is er aandacht voor piekeren. De locatie is nog niet bekend gemaakt, maar zal ergens in de omgeving van Olst zijn. De datums zijn 10, 17, 24 en 31 mei, telkens van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden: www.impluz.nl/cursussen/verdiepingstraining-mindfulness. Voor meer info bel naar tel. 0570 – 604 900 of mail info@impluz.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.