Genemuiden wint provinciale brandweerwedstrijden

0226416_Brandweer.jpg
.

RAALTE – Brandweer Genemuiden heeft afgelopen zaterdag de provinciale brandweerwedstrijden gewonnen. Die vonden plaats in Raalte. De acht deelnemende brandweerkorpsen kregen een incidentscenario voorgeschoteld. Na een oproep volgde een uitruk naar het voormalige terrein van Douma Deuren. Daar bleek een man (een acteur) onder invloed tegen de muur te zijn gereden. Een brand in de auto sloeg over naar binnen en daar stond vervolgens een hal onder rook. Bovendien bleek daar ook nog een slachtoffer te liggen. De korpsen werden allemaal op hun handelswijze beoordeeld. En dat van Genemuiden bleek dus de beste. Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.