FIFA22-toernooi in De Spil in Lettele

FIFA22-toernooi in De Spil in Lettele

LETTELE – Op zondag 8 mei vindt het Valans FIFA22 toernooi plaats in kulturhus De Spil in Lettele. De deelnemers spelen op de Playstation 4.

Het programma begint met poulewedstrijden op acht spelcomputers. Elke deelnemer speelt minimaal drie wedstrijden. De halve finales en finale worden gespeeld op groot scherm. Aanvang is om 10.00 uur (maar zorg ervoor dat je een kwartier van tevoren aanwezig bent). Het toernooi duurt tot circa 13.00 uur. Er is plek voor maximaal 64 deelnemers (alle leeftijden). Deelname is gratis. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren: Autobedrijf Bouwman, Kapsalon Annemiek, Vriezenkolk Hoveniers, Valans, ONDIVERA, Sign Solutions en Casa Solutions. Inschrijving is verplicht en kan via: https://lettele.nl/fifa22-toernooi/. De activiteit wordt georganiseerd door het Lettels Activiteiten Bureau in samenwerking met WePLay Sports.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.