Fietsroute langs vindplaatsen van oorlog rond Heino

Fietsroute langs vindplaatsen van oorlog rond Heino

HEINO – Stichting 75 jaar Vrijheid Heino heeft samen met vereniging voor heemkunde Omheining een fietsroute samengesteld die leidt langs sporen van de Tweede Wereldoorlog rondom Heino. Na meer dan 75 jaar zijn die sporen soms uitgewist, maar dan zijn de verhalen er nog wel. Het bijbehorende fietsrouteboekje is vanaf donderdag 28 april gratis verkrijgbaar bij het Dorpshuus Heino en op maandag 2 en 3 mei tussen 10.00 en 12.00 uur in De Maelderieje op het 14 April-plein. De route kan op elk gewenst moment gefietst worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.