Fiets-IJsselbridgedrive van Bridge Club Olst

OLST – Bridge Club Olst houdt op zaterdag 30 april weer de Fiets-IJsselbridgedrive. De deelnemers fietsen langs vijf locaties in Olst en omgeving en spelen ondertussen een bridgetoernooi. Het is eventueel ook mogelijk om de route met de auto te rijden. Start- en eindlocatie is BijRipperda in Den Nul.

De deelnemers spelen vijf rondes van vijf spellen en worden ingedeeld op basis van sterkte. De deelnamekosten bedragen 27,50 euro per persoon (55 euro per paar). Dat is inclusief koffie met cake bij aankomst, een lunch in een van de locaties, een consumptie in de tweede en in de vijfde ronde en borrelhapjes bij de prijsuitreiking. Inschrijving (per paar) kan via de kalender op de website van Bridgeclub Olst: https://10042.bridge.nl/evenementen. Geef bij aanmelding ook de speelsterkte aan (A, B of C). Het inschrijfgeld dient te worden overgemaakt op rekening NL26RABO0139211950 ten name van Bridgeclub Olst. Er is plek voor maximaal honderd paren. De volgorde van inschrijving wordt bepaald aan de hand van het tijdstip van betaling. De gidsbriefjes en het programma (inclusief fietsroute) worden op zaterdag 30 april tussen 9.00 en 9.30 uur uitgereikt bij Eten en Drinken BijRipperda. De eerste bridgeronde begint daar om 10.00 uur. De prijsuitreiking is tussen 17.00 en 17.30 uur op dezelfde locatie. Voor informatie mail naar nieskebridgeolst@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.