Extra budget voor lokaal initiatief in Salland

Extra budget voor lokaal initiatief in Salland

ZWOLLE – De Kracht van Salland heeft weer een subsidieregeling geopend voor inwoners van Salland met kleinschalige initiatieven die de woon- en leefomgeving beter, mooier en leuker maken.

Het budget voor deze ‘KrachtvanSalland-cheque’ is maximaal 1.000 euro per aanvraag. De cheque is bedoeld voor initiatieven van organisaties (zoals PB’s of wijkverenigingen, sport- of cultuurverenigingen en dorps/buurthuizen) en voor inwoners. De bijdrage is bedoeld voor eenmalige kosten voor initiatieven en vernieuwende (onderdelen van) evenementen/activiteiten, die bijdragen aan leefbaarheid. Denk aan kosten voor advies, materialen, haalbaarheidsonderzoek of bijvoorbeeld visieontwikkeling. In 2019, 2020 en 2021 zijn al bijna honderd initiatieven gerealiseerd met hulp van de Kracht van Salland-cheque.
Aanvragen dienen uiterlijk eind mei in te zijn geleverd. Uiterlijk 1 juli volgt een bericht of de bijdrage wordt toegekend. Kijk voor de spelregels en het aanvraagformulier op www.dekrachtvansalland.nl/initiatievencoach. Niet verplicht, maar wel handig: eerst contact opnemen met Giny Hoogeslag, telefoonnummer (06) 1348 8937, e-mailadres g.hoogeslag@overijssel.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.