Eerbetoon aan Lennon en McCartney in Podium Heino

0225280_LennonMcCartney.jpg
.

HEINO – Zanger Jop Wijlacker en singer-songwriter Dennis Kolen sluiten op zondag 10 april het theaterseizoen van Podium Heino af. De twee brengen die dag twee maal een muzikaal eerbetoon aan het grootse duo aller tijden: John Lennon en Paul McCartney. Het eerste concert begin om 15.00 uur; het tweede om 20.30 uur.

Wijlacker en Kolen groeiden op met de wereldberoemde hits van The Beatles. Van die band waren Lennon en McCartney de belangrijkste componisten. De herinneringen aan die tijd nemen Wijlacker en Kolen mee in hun theatertour ‘Two of Us’, de opvolger van ‘Sounds of Silence’, waarin zij vier jaar lang een eerbetoon brachten aan Paul Simon en Art Garfunkel. Deze overstap vereiste veel voorbereiding omdat ze een eigen draai wilden geven aan de bekende nummers. Zo wordt ‘She loves you’ als een ballade gezongen en ‘Blackbird’ tweestemmig. Ook worden de liedjes aangevuld met persoonlijke verhalen.
Wijlacker begon na zijn afstuderen in 2010 als zangcoach en stemacteur. Sinds 2015 speelt hij in het theater. Kolen begon zijn muzikale carrière als frontman van de Rotterdamse band Wyatt, waarmee hij toerde met artiesten als Anouk, Kane en The Golden Earring. Het grote publiek leerde hem kennen door optredens in DWDD en de RTL4 show ‘Wat kiest Nederland’.
Kaarten à 17 euro zijn verkrijgbaar via www.theaterpodiumheino.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.