Diverse extra activiteiten in meivakantie bij Tijenraan

0227830_Tijenraan.jpg

RAALTE – Tijdens de meivakantie, van zaterdag 30 april tot en met zondag 8 mei, zijn er allerlei extra activiteiten in en rondom zwembad Tijenraan. Zo start de meivakantie feestelijk met het ‘Glitter & Glamour’ discozwemmen op zaterdagavond, organiseert Sport BSO InOranje een sportieve instuif bij Tijenraan en er is een speciale Moederdagactie met een fotoshoot onder water.

Bovendien kan er elke dag meegedaan worden met georganiseerde activiteiten; spetteren en spelen in de waterspeeltuin, rennen over de loopmat, klimmen en klauteren door banden en over matten en nog veel meer. De meivakantie wordt op zaterdagavond 30 april op een feestelijke manier ingeluid met discozwemmen. Het thema deze keer is ‘Glitter & Glamour’. Dat betekent met gelakte nagels en in glamour outfit naar het zwembad. Wel is het nodig om hiervoor vooraf een kaartje te kopen. Dat kan via de site (klik op reserveren).
Sport BSO InOranje houdt op dinsdag 3 mei een sportieve vakantie-instuif met activiteiten in het ‘droge’ sportgedeelte en in de middag in het zwemgedeelte. Aanmelden kan rechtstreeks bij BSO InOranje.
De speciale Moederdagactie nodigt moeders uit om gratis te komen zwemmen op zondag 8 mei. Daarnaast biedt de huisfotograaf van het Sportbedrijf aan om op zondag 8 mei onderwater foto’s te maken. Vooraf aanmelden is aan te raden.
Zie verder: zwembadtijenraan.nl/meivakantie.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.