Cornelis Eilander 70 jaar lid van Dambond

0227611_Dambond.jpg

HEINO – Cornelis Eilander is afgelopen maandag 12 april in het zonnetje gezet tijdens de clubavond van Hartholt Olie/DOS Heino. Cornelis is namelijk 70 jaar lid van de Koninklijke Nederlandse Dambond. Voorzitter Michel Holterman overhandigde hem een oorkonde. Cornelis is ook al die jaren lid geweest van de damvereniging in Heino. Die vereniging werd in 1946 opgericht door de Nederlands Hervormde Kerk met als doel de jeugd van de straat te houden en actief bezig te krijgen. Cornelis is nog steeds trouw elke maandag aanwezig tijdens de speelavonden in ’t Roekenest.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.