Caroline van der Plas gast-DJ tijdens Luttenbergse Top 700

LUTTENBERG – Caroline van der Plas, het spraakmakende Tweede Kamerlid van de BoerBurgerBeweging, heeft toegezegd mee te zullen helpen met de presentatie van de derde editie van de Luttenbergse Top 700.

Dat heeft de organisatie bekend gemaakt. De Luttenbergse Top 700 wordt dit jaar van vrijdag 12 tot en met dinsdag 16 augustus weer uitgezonden vanuit Elckerlyc. Daarbij is publiek welkom, maar gewoon thuis alles volgen via de radio of de streamingkanalen kan uiteraard ook. Wanneer Van der Plas aanschuift wordt later bekend gemaakt. Bovendien laat de organisatie weten dat inmiddels ook al enkele muzikanten en bands bereid zijn gevonden om live te komen spelen.
De stembussen zijn inmiddels weer geopend. Tot en met 15 juni kan iedereen zijn/haar favoriete nummers inbrengen via www.luttenbergtop700.nl. Niet alleen Luttenbergers, maar iedereen die zich op wat voor manier dan ook verbonden voelt met het dorp. Onder de inzenders worden enkele JBL bluetoothspeakers verloot.
Waarschijnlijk draait het weer uit op een verrassende lijst, want er zijn niet heel veel stemmen nodig om een nummer de Top 700 in te katapulteren. En daar maakten vriendengroepen de eerste twee keer graag gebruik van. De vorige keer stond ‘One’ van Metallica op nummer één; ‘Stairway to Heaven’ van Led Zeppelin op twee; ‘Black’ van Pearl Jam op drie; ‘Rollercoaster’ van Danny Vera op vier en ‘Sound of Silence’ in de uitvoering van Disturbed op vijf. En daaronder was het op z’n zachtst gezegd afwisselend. Van snoeiharde metal tot eigen kweek (Damaged Brain, Pronk en Höllenboer), van schlager tot (heel veel) classic rock, van Nederlandstalig tot reggae en van boerenrock tot moderne pop.
De Luttenbergse Top 700 wordt mede mogelijk gemaakt door Vechtdal FM en Vechtdal TV. Naast vele gelegenheids-DJ’s uit Luttenberg werken ook enkele DJ’s van Vechtdal FM mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.