Blije en stralende gezichten tijdens Droomdag

0227603_Droomdag.jpg
.

RAALTE – Ruim zestig mensen met een verstandelijke beperking hebben afgelopen zondag meegedaan aan de Droomdag in Raalte. Zij konden twee stages volgen bij bedrijven, hulpdiensten en/of instanties. Het was flink druk in het centrum van Raalte, waar tegelijkertijd ook een koopzondag plaatsvond. Daarnaast waren er ook verschillende extra activiteiten/attracties. Op de Grote Markt traden bovendien zangers Johan Bril en Marco ten Kate op. De stages vielen natuurlijk goed in de smaak bij de doelgroep. De een hielp mee in een stand met bloemen, de ander kreeg een politie-uniform aan (en mocht meehelpen om een ‘boef’ op te pakken). “Als ik de foto’s terugkijk, zie ik alleen maar stralende, blije gezichten”, vertelt Mascha Zetzema namens de organisatie. “En veel reacties in de trant van ‘Volgend jaar weer, hè’.” Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.