Benefietconcert voor Oekraïne brengt 1.080 euro op

0225722_Concert.jpg
.

HEINO – Het benefietconcert van het Heino’s Mannenkoor, dat afgelopen zaterdag plaatsvond in de Nicolaaskerk, heeft 1.080 euro opgebracht voor hulp aan Oekraïne. “Een mooi bedrag en het was een mooi concert; we kregen de nodige complimenten”, stelt voorzitter Jan Nijkamp. Helemaal vol was het echter niet. “Corona heeft ongetwijfeld toch nog een rol gespeeld waardoor veel mensen een concert nog niet aandurven. Het zij zo, maar we hebben in ieder geval ons best gedaan en zijn hartstikke blij dat we klein steentje hebben bijgedragen voor hulp aan Oekraïne.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.