Alzheimer Café in het Annahuis

Alzheimer Café in het Annahuis

RAALTE – Op dinsdag 3 mei vindt er weer een Alzheimer Café plaats in het Annahuis. Te gast is muziektherapeut Astrid Hommes. Zij vertelt meer over de rol die muziek kan spelen in het leven van mensen met dementie.

Muziek haalt herinneringen op aan mooie momenten, geluksmomenten maar ook verdrietige momenten. Muziek is ook een middel om contact te maken met anderen. Het kan ingezet worden bij problemen met sombere gevoelens en onverwerkt verdriet, maar ook om samen mooie momenten te kunnen (her)beleven.
Aanvang is om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). De entree is gratis. Aanmelding is niet nodig, maar de organisatie gaat ervan uit dat geïnteresseerden bij klachten of een positieve test thuisblijven. Het is ook mogelijk om de avond online te volgen. Mail daarvoor naar alzheimercafe.raalte@outlook.com. Voor meer informatie neem contact op met Marleen Karkdijk, tel. 0572-820997 of Jannie Melenboer, tel. 0570-518185.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.