360 leerlingen Carmel op bezoek bij de boer

0226711_Boerderij.jpg
.

REGIO – 360 leerlingen van het Carmel College Salland hebben vorige week meegedaan aan een projectweek met als thema ‘Gezonde Leefstijl’. Daarbij fietsten de leerlingen naar een boerderij om meer te leren over het verhaal achter hun eten. Twee melkveebedrijven in Salland deden mee: die van de familie Nijensteen in Schoonheten en die van de familie Haarman in Heeten. Daar kregen ze een rondleiding door alle stallen, waarbij ze de machines konden bekijken en de dieren knuffelen. Daarna stelden ze hun eigen poké bowl samen die ze aan de picknicktafel opaten. Het bezoek werd afgesloten met flink wat beweging, onder andere een kruiwagenrace, het beklimmen van een stapel strobalen en een poging om met teams een trekker aan een touw vooruit te trekken. De organisatie van de projectweek was in handen van Carmel College Salland, Lekker Boer, VSO en Boerderij Educatie Salland Vechtdal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.