Zelfregiecentrum naar het Annahuis

RAALTE – Het zelfregiecentrum van Vriendendiensten is verhuisd. Sinds begin maart zijn bezoekers welkom in het Annahuis aan De Plas 8 in Raalte. Daarvoor zat Vriendendiensten 3,5 jaar in het parochiecentrum in de Kerkstraat.

In het zelfregiecentrum kunnen mensen met psychische kwetsbaarheid terecht voor verschillende creatieve, ontspannende en herstelgerichte activiteiten. Zij zijn, in samenwerking met een coördinator, verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het centrum. Het is de bedoeling dat iedereen bijdraagt aan een goede sfeer en naar vermogen een praktische bijdrage levert. Bijvoorbeeld koffie zetten, een lunch klaarmaken of een activiteit organiseren. De coördinatoren ondersteunen waar nodig. Om van het zelfregiecentrum gebruik te maken, is er geen indicatie nodig en mensen hoeven ook geen eigen bijdrage te betalen.
Het zelfregiecentrum in het Annahuis aan De Plas 8 in Raalte is open op maandag en woensdag van 9.00 uur tot 16.00 uur. Geïnteresseerden kunnen gerust spontaan binnenlopen of een afspraak maken via 06 – 4439 78 61 of zelfregie@vriendendienstendeventer.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.