Weer wekelijkse voorleesuurtjes in bieb Olst

OLST – Na een lange pauze vanwege het coronavirus zijn de wekelijkse Voorleesuurtjes in de Bibliotheek in Olst weer van start gegaan. Elke woensdagochtend tussen 10.00 en 11.00 uur lezen vrijwilligers voor uit de kinderboeken uit de bieb.

Ouders van kinderen van 0 – 4 jaar zijn van harte welkom om samen te komen luisteren. Het Voorleesuurtje is ook een gelegenheid om andere ouders te ontmoeten. Bezoek is gratis. Er wordt gezorgd voor koffie. Wat nog steeds niet iedereen weet, is dat een kind van 0 tot 18 jaar gratis lid is van de Bibliotheek. Wie zijn kind als baby aanmeldt als lid van de Bibliotheek, krijgt een BoekStartkoffertje vol boekjes cadeau. Zie verder staging2.bibliotheeksalland.nl/voorleesuurtje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.