Weer Bathmen te Paard in manege ‘t Ruiterkamp

BATHMEN – Rijvereniging Bathmen houdt dit jaar weer Bathmen te Paard. Tot en met zaterdag 12 maart staat manege ‘t Ruiterkamp in Bathmen in het teken van dit hippisch spektakel. Internationale toppers uit de spring- en mensport maken hun opwachting.

De jongste deelnemers zijn inmiddels al aan de start verschenen. Woensdag 9 maart komen (inter)nationale deelnemers naar Bathmen voor de hoogste klassen in verschillende springrubrieken. ’s Avonds wordt de altijd spannende GMB DERBY verreden. Tijdens deze wedstrijd springen deelnemers over veelal natuurlijke hindernissen in de verschillende rijhallen. Parcoursbouwer Jos Brinkman maakt elk jaar weer een ander parcours met nieuwe hindernissen, in samenwerking met de bouwploeg en de hinderniscommissie. DJ Sander Scheperman staat ’s avonds achter de draaitafels.
Donderdag 10 maart staan er gedurende de dag allerlei springrubrieken op het programma. Tijdens deze dag worden veelal jonge paarden opgeleid in de klassen BB, B en L. Tijdens het avondprogramma komen de regionale deelnemers aan de start in de klasse BB, B en L. Op vrijdag 11 maart komen vrijwel alle springklassen aan bod. Gedurende de dag wordt er zowel in de klasse BB als in de klasse ZZ gereden. Tijdens het avondprogramma wordt de JABAT Grote Prijs van Bathmen verreden in de klasse 1.40. De avond begint om 20.00 uur.
Zaterdag 12 maart wordt Bathmen te Paard afgesloten met het mennen. Overdag komen de regionale menners aan de start. Vanaf 19.00 uur volgt de Spectaculaire Marathon van Bathmen te Paard. Vanuit binnen- en buitenland komt de top aan de start, zoals Koos de Ronde, Bram Chardon, Hans Heus en Marijke Hammink. DJ Ferdy van Keulen staat achter de draaitafels en de Deurdweilers uit Deventer zorgen voor een vrolijke stemming.
Het is ook mogelijk om op woensdag- en zaterdagavond een tafel in het Bruin Café te boeken, inclusief een drank- en hapjesarrangement. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar concoursbathmen@hotmail.com.

De toegang is het gehele evenement gratis. Manege ’t Ruiterkamp is te vinden aan de Koekendijk 20 in Bathmen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.