Vrijwilligers gezocht voor Vriendenkringen

RAALTE – Op woensdagavond 23 maart start de eerste bijeenkomst van Vriendenkringen. Dit initiatief is opgezet door de stichtingen MEE en WijZ welzijn Raalte om mensen met elkaar in contact te brengen. Sommige mensen hebben even een steuntje in de rug nodig om over de drempel van een eerste kennismaking te komen. Bij vriendenkringen krijgen ze die ondersteuning. Elke kring bestaat uit maximaal zes mensen en wordt begeleid door een vrijwilliger. Na een jaar stapt de vrijwilliger terug en kan de kring zelfstandig verder gaan. Momenteel is de belangstelling om mee te doen groot en daarom zoeken WijZ en MEE nog iemand die een vriendenkring zou willen begeleiden. Zin om een keer per maand een groepje te begeleiden in het leggen van contacten en het bedenken van leuke activiteiten, mail dan naar Petra de Vos van MEE IJsseloevers: raalte@meeijsseloevers.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.