Verkiezingen centraal in politiek café Heino

HEINO – Het Dorpshuus Heino presenteert op vrijdag 4 maart een politiek café in het Dorpshuus in het teken van de komende gemeenteraadsverkiezingen. Inmiddels hebben nagenoeg alle partijen van de gemeente Raalte zich aangemeld voor deze bijeenkomst. “Hoewel de onderwerpen haast onuitputtelijk zijn, gaan we toch proberen aan de weet te komen wat de partijen voor belangrijke zaken voor en in Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis in petto hebben”, zo laat de organisatie weten. Het publiek mag natuurlijk ook vragen stellen aan de woordvoerders en de discussie aangaan. Aanvang is om 19.30 uur. De entree is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.