Vastenmaaltijd en Taizéviering

REGIO – De Rooms Katholieke geloofsgemeenschap Engelbert Wijhe/Boerhaar en de Protestantse gemeente Wijhe verzorgen op donderdag 17 maart een Vastenmaaltijd in ’t Langhuus in Wijhe. Iedereen is welkom om tussen 18.00 en 18.45 uur aan te schuiven voor een sobere maaltijd met soep, brood en een kopje koffie/thee na. Aansluitend is er voor wie wil een viering in de sfeer van Taizé in de Nicolaaskerk van 19.00 uur tot 19.30 uur. Graag voor de vastenmaaltijd opgave vooraf bij Rikie Nijkamp, tel 06-13611986, Everdien Maat, tel 525260 of Martje Veenstra, e-mail martjeveenstra@hotmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.