Uitvoering van Markespelers in Den Nul verzet naar 25 maart

DEN NUL – In verband met ziekte is de uitvoering van Toneelvereniging De Markespelers uit Herxen op vrijdag 18 maart in het Buurthuis in Den Nul uitgesteld. Er is ook al een nieuwe datum geprikt: vrijdag 25 maart.

De Markespelers brengen dan het blijspel ‘Als je voelt wat ik voel, dan zeg je niets meer’. Het verhaal speelt zich af in de kantine van een klein garagebedrijf. Oma de Vries klaagt continu over allerlei ziekten en drijft haar zoon Joost gek, terwijl zijn vrouw Sien er het beste van probeert te maken. Kleinzoon Sam steekt continu de draak met oma. Kleinzoon Edwin is zeker niet de snelste, tot ergernis van zijn moeder Dora. Dora op haar beurt heeft het gewoon even heel lastig met alles en iedereen. De cynische monteur Hein loopt al heel wat jaren rond in het garagebedrijf en krijgt het zwaar te verduren als er een nieuwe monteur wordt aangesteld, een vrouw notabene! Bart de vertegenwoordiger en Sam vinden dat juist weer heel leuk. En dan is er nog vaste klant Betsie die zich sinds het winnen van een loterijprijs onder de ‘high society’ begeeft, maar hoe lang dat goed gaat…
Aanvang is om 20.00 uur. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur. Ook mensen van buiten Den Nul zijn van harte welkom. De entree bedraagt 5 euro (jeugd tot en met 16 jaar gratis). Koffie met cake is gratis. Na afloop van de voorstelling is er een verloting. Dit jaar is de hoofdprijs een tuinbank.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.