Uitslagenavond raadsverkiezingen in gemeentehuis

RAALTE – De gemeente Raalte presenteert op woensdagavond 16 maart een uitslagenavond voor de gemeenteraadsverkiezingen. Iedereen is welkom in de centrale hal van het gemeentehuis.

Tijdens deze avond worden de uitslagen van de verschillende stembureaus bekend gemaakt. Dat moet leiden tot een voorlopige zetelverdeling van de nieuwe gemeenteraad. Ook zijn er interviews met de vertegenwoordigers van de verschillende politieke partijen. Het programma is ook te volgen via een livestream, waarvan de link op maandag 14 maart op staging2.raalte.nl/verkiezingen wordt geplaatst. Het programma begint om 21.00 uur; inloop en start livestream vanaf 20.30 uur. Naar verwachting is de avond om twaalf uur afgelopen.
Op donderdag 17 maart vindt de telling van de uitgebrachte stemmen op de kandidaten plaats. Dit gebeurt in sporthal Hoogerheyne in Heino vanaf 9.00 uur. Dit centraal tellen van de stemmen is openbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.