‘Twee zusters in de kunst en één hartstochtelijke heer’ bij Podium Heino

HEINO – Schrijfster Yvonne Keuls, zangeres Jeanette Scheffer en gitarist Rik Fennis komen op zondag 27 maart naar Podium Heino. In het programma ‘Twee zusters in de kunst en één hartstochtelijke heer’ nemen ze de bezoekers mee op een persoonlijke reis vol verhalen en zang.

Veel van de boeken van Keuls zijn uitgegroeid tot klassiekers van de Nederlandse literatuur. Denk aan: ‘De moeder van David S’, ‘Het verrotte leven van Floortje Bloem’ en ‘Jan Rap en zijn maat’. In 2018 publiceerde ze nog twee romans en in 2020 verscheen ‘Ik Heb Je Lief’, een boek met zeven ‘straatverhalen’ over personen die zij zwervend door haar stad Den Haag heeft ontmoet. Ze is door critici uitgeroepen tot ‘de pionier van het betere straatverhaal’.
Jeanette Scheffer en Yvonne Keuls zijn vriendinnen, voelen zich zusters in de kunst en bewonderen elkaars werk. Voor dit programma heeft Yvonne uit Jeannettes repertoire liedjes gekozen, die haar beurtelings ontroeren en doen schateren, en om diezelfde reden koos Jeannette verhalen uit Yvonnes boeken. Zo zingen en vertellen ze eigenlijk voor elkaar. De derde in dit spel is gitarist Rik Fennis, die een extra dimensie toevoegt aan het samenspel van de twee vriendinnen.
Aanvang is om 15.00 uur. Kaarten kosten 16 euro. Zie verder staging2.theaterpodiumheino.nl.

Fotograaf: Annemieke van der Togt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.