The Passion in de Grote Kerk in Dalfsen

DALFSEN – Op zondag 10 april is er een ‘Passion’ in de Gote Kerk in Dalfsen, hét muzikale paasevenement over het lijden, sterven en de opstanding van Jezus.

“Wat bekend Nederland op televisie kan, dat kunnen wij in Dalfsen ook”, zo dachten Floris Meerveld en Jeroen Hummel. Daarom organiseren zij een concert waarbij de gemeenteleden popliedjes ten gehore brengen die samen het paasverhaal vertolken. Zowel Nederlands- als Engelstalige liedjes zullen langskomen en tussendoor wordt er uitleg gegeven over de tekst. Net als op televisie zal er een groot kruis naar binnen worden gedragen, dat ook terug zal komen bij de paaswake zaterdagavond 16 april, buiten op het plein.
Het begint om 19.00 uur, is gratis te bezoeken en zal ook live gestreamd worden. Onder andere Wim en Leonardo van Lenthe, gospelkoor Akousate, Manou Westera, Sophie en Floris Meerveld en Bram Uitslag werken mee aan dit muzikale spektakel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.