SV Haarle trapt jubileumjaar af met film

HAARLE – SV Haarle heeft vorige week vrijdag een speciale jubileumfilm gelanceerd. Dat vormde de aftrap van de festiviteiten omtrent het 75-jarig bestaan van de sportvereniging.

Gedurende het hele jaar zijn er diverse activiteiten voor de club en iedereen die de club een warm hart toedraagt. Denk hierbij aan een loterij, diverse activiteiten voor de jeugd en, als klap op de vuurpijl, van 13 tot en met 18 juni, een feestweek. Op het programma staat onder andere een sportcafé met Helligen Hendrik en Bas Nijhuis en een voetbaltoernooi voor het hele dorp. Op vrijdag 17 juni is er een speciale wedstrijd met oud-spelers van SV Haarle. Clubiconen van weleer zullen nog éénmaal schitteren in het Haarletenue. Aansluitend is een reünie. Alle oud-leden zijn hierbij welkom. De jubileumfilm duurt circa vier minuten en laat in het kort de geschiedenis, het heden en de toekomst van de plaatselijke trots zien. Zie verder de social mediakanalen van SV Haarle.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.