Stöppelhaene roept op om mee te doen aan Oogstcorso

RAALTE – Stöppelhaene staat dit jaar weer met pen in de agenda’s geschreven. Alles lijkt erop dat het Sallands Oogstfeest in 2022 weer plaats vindt. De optocht met praalwagens, loopgroepen en kinderen met versierde fietsen mag niet ontbreken.

De optochtcommissie roept alle ervaren en nieuwe wagenbouwers, buurten, kindergroepen en andere enthousiastelingen op om samen te bouwen aan een praalwagen. “Zonder coronabeperkingen weer gezellig bouwen aan een Stöppelhaenewagen. Elkaar weer ontmoeten, de creativiteit op de vrije loop laten en samen toewerken naar een prachtig resultaat.” Voor opgave en meer informatie neem contact op met Diny Overmars via: ldovermars@hotmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.