Stones Sessions, Helligen Hendrik en eerbetoon aan Sinatra in Hoftheater

RAALTE – Het Hoftheater krijgt de komende dagen bezoek van Stones Sessions (een eerbetoon aan The Rolling Stones), conferencier Helligen Hendrik en de Dutch Concert Big Band met Jim Bakkum en Sergio Vyent met een muzikaal eerbetoon aan Frank Sinatra.

Stones Sessions staat op donderdagavond 24 maart in het Hoftheater. Zes jonge rasmuzikanten, met een rock ’n roll-kilometerteller die overuren draait; dat zijn de mannen van Stones Sessions! Zij vonden elkaar in hun gezamenlijke liefde voor The Rolling Stones. De levenslust, energie en passie voor het oeuvre van Jagger/Richards en consorten spat van deze rockers af. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 24,50 euro
De nurkse cabaretier Helligen Hendrik komt op zaterdag 26 maart naar Raalte met de sobere doch expliciete voorstelling ‘Wen d’r mar an’, waarin hij zijn visie geeft op de vermaledijde corona-crisis. Van toiletpapier hamsteren tot de anderhalve meter samenleving; van lockdowns naar balkonzangers en besmettingshaarden. Hendrik analyseert, recenseert en fileert. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 23 euro
In het concertprogramma ‘Sinatra – Under His Skin’ brengt de Dutch Concert Big Band met Jim Bakkum op woensdag 30 maart niet alleen de grootste hits van Frank Ol’ Blue Eyes’ Sinatra ten gehore; er is ook aandacht voor de schandalen en geheimen omtrent de legendarische zanger. Sergio Vyent vertelt er meer over. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 29,50 euro.

Tickets bestellen kan via staging2.hoftheater.nl of telefonisch op werkdagen tussen 10.000 en 13.00 uur via tel. 0572 361 361. Langskomen bij de theaterkassa is enkel mogelijk op afspraak. Dat kan door te mailen naar info@hoftheater.nl of te bellen naar bovenstaand telefoonnummer.

Jim Bakkum (Sinatra-Under His Skin). Foto: Mabel Böhms

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.