Stemtaxi gemeente Raalte brengt inwoners naar het stembureau

RAALTE – De gemeente Raalte heeft een Volkswagenbusje met chauffeur geregeld dat op woensdag 16 maart inwoners van de gemeente naar een stembureau brengt. Gratis gebruik maken van deze ‘stemtaxi’ kan die dag tussen 14.00 en 19.00 uur. Uiteraard worden de stemmers ook weer thuis gebracht.

Burgemeester Martijn Dadema: “Zoals we dat doen in Salland, maken we ook van de verkiezingen een feestje. Kun jij wel een leuke rit naar het stembureau gebruiken? We halen jou, een vriendin, buurman of moeder op en brengen je hoogstpersoonlijk naar het stembureau!” Een plekje reserveren kan via communicatie@raalte.nl (vermeld daarbij ook het ophaaladres).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.