Starterscafé bij Grand Café Neuf

RAALTE – Het Startersloket Raalte houdt op vrijdag 11 maart een starterscafé voor (potentiële) ondernemers in Grand Café Neuf. Iedereen die een bedrijf is gestart of daarover nadenkt is welkom. Het draait allemaal om ontmoeting, het uitwisselen van informatie, het delen van ervaringen en vergroting van het netwerk. De bijeenkomst duurt van 10.00 tot 11.00 uur. De entree is gratis en aanmelden is niet nodig. Consumpties zijn voor eigen rekening. Het Startersloket Raalte wordt is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Raalte, ZP Raalte en Provincie Overijssel. Meer informatie? Kijk op staging2.startersloketraalte.nl/ of mail naar hallo@startersloketraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.