Soepcafé in het Noaberhuus

WIJHE – De kerken in Wijhe en het Noaberhuus presenteren op zaterdag 12 maart weer een soepcafé in het Noaberhuus in Wijhe. Pastor Lonneke en dominee Martje koken dan met behulp van enkele vrijwilligers een maaltijdsoep.

Het doel van het soepcafé is om ontmoeting te stimuleren, eenzaamheid tegen te gaan en voedselverspilling te voorkomen. De ingrediënten voor de soep worden gehaald bij de plaatselijke supermarkten (AH en Boni) en fruitbedrijf van Vilsteren. Zij kunnen de producten niet meer verkopen vanwege de houdbaarheidsdatum, maar die zijn nog prima te gebruiken voor de soep. Het soepcafé duurt van 17.00 tot 19.00 uur. Graag opgave vooraf bij Trees Fletterman-Schuiling, mob. 06-19699605 of Sannie van Ravenhorst, mob. 06-17677343.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.