Samenzang in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – De WH Zwart Hal in Lemelerveld presenteert op zaterdagavond 2 april een voorjaarssamenzang. Ad Huetink verzorgt het orgelspel. Op het programma staan onder andere de volgende orgelwerken, waarbij gezongen kan worden: ‘Heilig, Heilig, Heilig’ (K.J. Mulder), ‘Dat ons loflied vrolijk rijze’ (F. Asma), ‘Hear my prayer’ (F. Mendelsohn/Barholdy) en ‘Gouden harpen ruisen’ (J. Mulder). Aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt 10 euro (inclusief koffie/thee en een koek). Reserveren is verplicht en kan via tel. 0572-371838, e-mail: adhuetink@gmail.com. Het volledige programma is te vinden op staging2.huetink-royalmusic.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.