Sallands Vrouwenkoor huldigt lid

WIJHE – Tijdens de afgelopen jaarvergadering van 24 februari is Ina Horstman van het Sallands Vrouwenkoor gehuldigd omdat zij 40 jaar lid is van het koor. Aan haar werd een mooie bos bloemen uitgereikt. Daarnaast ontving ze een oorkonde van de KBzon (de nationale korenbond).

Het bestuur verraste haar met het aanbieden van een zilveren kettinkje met een hangertje in de vorm van een muzieknoot. Ina Horstman was gedurende al die jaren op verschillende terreinen actief binnen het koor.
Tijdens deze jaarvergadering vond ook een bestuurswisseling plaats. Na zes jaar inzet als algemeen bestuurslid droeg Greet Lourens het stokje over aan Truus Bergevoet. Gerda Nijboer wil het voorzitterschap, met algemene stemmen aangenomen, met twee jaar voortzetten. De andere bestuursleden zijn Jacquelien Stellingwerf (penningmeester), Annemarie Thoben (secretaris) en Tineke van Honschoten (bibliothecaris).
Het koor is altijd op zoek naar nieuwe leden. Belangstellenden kunnen op een donderdagavond komen kijken en /of meedoen. De repetities zijn van 19.45 uur tot 21.45 uur in het clubgebouw van muziekvereniging Beatrix aan de Industrieweg in Wijhe. Voor verdere informatie neem contact op met secretaris Annemarie Thoben, tel: 0570-524299 of zie staging2.sallandsvrouwenkoor.nl.

Foto: EM Luttikholt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.