Salland Tech Academy hoofdsponsor van voetbaltak SV Broekland

BROEKLAND – Jarenlang hebben de voetbalelftallen van SV Broekland de naam Nijhof op hun shirts gedragen. Nu gooit deze hoofdsponsor het over een andere boeg. De jeugdteams JO-15, JO-17, JO-19 en alle heren seniorenelftallen dragen shirts met de naam: Salland Tech Academy.

Salland Tech Academy biedt een passende leerlijn voor een baan in de installatietechniek. Niet alleen voor schoolverlaters, maar ook voor ervaren krachten op zoek naar een nieuwe uitdaging. “Aspirant monteurs-in-opleiding en zij-instromers lopen mogelijk op het voetbalveld”, aldus Angelique Nijhof, directeur van de Nijhof Groep.
De verbinding tussen voetbal en de Salland Tech Academy komt met ludieke woordgrappen tot uiting op de inloopshirts die ook beschikbaar gesteld zijn. ‘De ballenverstand van techniek? Bij Salland Tech Academy zit je goed!’ is een van de spreuken.
“Wij zijn blij met de voortzetting van de bijdrage die de Nijhof Groep levert aan de leefbaarheid van Broekland en aan de sport in het bijzonder”, aldus Bert Hekman, voorzitter van de afdeling voetbal van de sportvereniging.

Op de foto: Directieleden Angelique Nijhof en Michel Marsman van de Nijhof Groep met een nieuw shirt van SV Broekland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.