Reimink Sessions verder met Wild Romance

HEETEN – Het heeft even geduurd en de reden is bekend, maar de serie van live optredens bij Reimink in Heeten, de Reimink Sessions, wordt op zaterdag 26 maart gewoon weer opgepakt. Dan treedt The Wild Romance op, de begeleidingsband van wijlen Herman Brood.

Of je nu liefhebber bent of niet, het is mooi dat Wild Romance de herinnering aan Brood en z’n legendarische muziek in stand houdt. Want, wat hebben ze samen prachtige nummers voortgebracht. Zoals ‘Saturday Night’, dat zelfs in de hitparade in Amerika hoge ogen gooide. Of ‘Never Be Clever’, ‘Rock ‘n’ Roll Junkie’, ‘I Love You Like I Love Myself’ en ‘Sleepin’ Bird’. Stuk voor stuk hits waarmee de formatie diverse harten in diverse Europese landen veroverde.
Het huidige ‘Wild Romance’ is een mix van de oorspronkelijke bezetting en nieuwe muzikanten. Samen zijn ze naar eigen zeggen ‘een zeer geoliede en meer Broodwaardige live rock&roll-machine’. Niet gek dus dat deze avond bij Reimink ook nummers voorbij komen van een nog uit te brengen nieuw album.
Aanvang is om 21.00 uur. De zaal is geopend vanaf 20.00 uur. Tickets (à 20 euro) zijn verkrijgbaar via staging2.reiminkheeten.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.