Protestantse kerken in actie voor Voedselbank

REGIO – De Protestantse kerken in Klein Salland, te weten Olst, Raalte, Wesepe en Wijhe, houden deze week weer hun jaarlijkse actie rondom Biddag voor gewas en arbeid. Er worden levensmiddelen ingezameld voor de Voedselbank in Raalte.

In Olst worden bij elkaar gespaarde boodschappenpakketten van de Plus aan minima in Klein Salland verstrekt, rechtstreeks of via de Voedselbank. In de Nicolaaskerk in Wijhe staat op woensdag 9, zaterdag 12 en zondag 13 maart een winkelkar. Op woensdag en zondag kan iedereen daar voor of na de kerkdienst houdbare levensmiddelen kwijt; op zaterdag is de kerk daartoe van 13.00 tot 15.00 uur geopend. Te denken valt aan pasta, pastasauzen, blik groenten, rijst, koffie/thee, broodbeleg, maar ook aan deodorant, douchegel, luiers, shampoo, wasmiddelen en wc-papier. Ook staat er deze week zo’n kar in het Langhuus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.