Proefreis met OV vanuit Olst

REGIO – Op woensdag 6 april kunnen senioren weer een proefreis met het OV maken vanuit Olst. OV-ambassadeurs laten hen oefenen met het reizen met bus en trein. De deelnemers krijgen duidelijk uitgelegd hoe ze kunnen in- en uitchecken met hun OV-chipkaart bij verschillende vervoerders en hoe de kaartautomaat werkt. Ook kunnen ze oefenen met het laden van een reissaldo en het ophalen van verschillende producten, zoals een keuzedag en meereiskorting. Er wordt op eigen kosten gereisd. Neem daarom een geldige OV-chipkaart mee of koop tijdens de proefreis een kaartje. Na aanmelding volgt meer informatie over tijdstip en opstapplaats. Aanmelden kan via staging2.ervaarhetov.nl/proefreis of door te bellen met de OV-ambassadeurs: 038 – 45 40 130.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.