Plannen voor Kindcentrum Olst ter inzage

OLST/WIJHE – Om het Kindcentrum Olst te kunnen realiseren op de locatie bij het Averbergen moet de huidige bestemming voor ‘agrarische doeleinden’ worden omgezet naar ‘maatschappelijke doeleinden’. De gemeente Olst-Wijhe heeft hiervoor een ontwerpbestemmingsplan opgesteld. Dat ligt van 17 maart tot 28 april ter inzage.

Tijdens de inzagetermijn kunnen inwoners een zienswijze indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan. Daarna wordt het ontwerpbestemmingsplan aangeboden aan de gemeenteraad van Olst-Wijhe om hierover een besluit te nemen. Het ontwerpbestemmingsplan is vanaf 17 maart online te bekijken op staging2.ruimtelijkeplannen.nl. Daarnaast is er gelegenheid om vragen te stellen over het plan op maandag 28 maart om 19.30 uur in het Holstohus in Olst. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor aanmelden door voor 23 maart een mail te sturen naar info@scholenvoormorgen.org.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.