Perlotti opent op 1 april de deuren in Oudleusen

(Advertorial)

OUDLEUSEN – Op 1 april openen moeder Inge en dochter Lotte Jansen de deuren van hun zaak Perlotti Sanitairtegels en Profielen in Oudleusen. Het bedrijf is gevestigd in het pand van interieurwinkel Toap for Living en zoals Inge aangeeft: “Perlotti en Toap vullen elkaar goed aan, want wanneer mensen gaan bouwen hebben ze een scala aan producten nodig. En hier is alles onder één dak te vinden.”

Perlotti heeft een groothandel in Duitsland. Dat betekent dat er korte lijnen zijn en omdat er direct bij de fabrikant wordt ingekocht, goede prijzen. Inge: “We kunnen zelfs met onze tegels de laagste prijsgarantie geven en ook bieden we de nieuwste trends van de laatste beurs in Bologna aan. De meeste tegels komen overigens uit Italië en Spanje.”
Inge en Lotte hebben beide jarenlange ervaring in deze branche. Lotte zal straks de klanten aan huis bezoeken met monstermateriaal. Verder maakt zij digitale visualisaties (3D tekeningen) zodat zichtbaar wordt hoe de badkamer er daadwerkelijk uit komt te zien. Ook verschillende architecten maken gebruik van deze service.

Aanvulling

Lotte en Chantal Toonen (dochter van Rob Toonen, eigenaar van Toap for Living) zijn al jaren bevriend. De vriendschap is circa 20 jaar geleden voortgekomen uit de gezamenlijke liefhebberij voor pony’s. Lotte: “Door deze sport hebben we altijd contact gehouden en was het geen moeilijke beslissing om bedrijfsmatig samen onder één dak te gaan.”

Perlotti Sanitairtegels en Profielen
Veldkampje 5
7722 TL Dalfsen (Oudleusen)
06- 43 69 09 39
info@perlotti.nl
www.perlotti.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.