Ouderwets feest tijdens de Kôle Kermse

BROEKLAND – Broekland had wat Salland betreft afgelopen weekend de primeur. Weer een echt dorpsfeest. Weliswaar was het concept van de Kôle Kermse, want daar hebben we het over, iets aangepast; ditmaal een Kôle Kermse Outdoor, maar toch… Beide dagen, zaterdag én zondag, waren uitverkocht. Dat betekende dat elke dag zo’n duizend bezoekers feestvierden. Dat gebeurde niet in een tent, maar onder een overkapping. Met een ouderwets moppie tentfeestmuziek erbij van Kabaal, Opschaakl’n (boerenrock), Marco ten Kate en stampende beats van DJ Tom. “Het was hartstikke leuk”, reageert Bastiaan Veltien, namens de organisatie. “We hebben natuurlijk een spannende aanloop gehad. Hoe zou het lopen? Denk aan de kou… Maar het bleef druk, ook ’s avonds. En de sfeer: opperbest!” Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.