Orgelconcert van Evert van de Veen in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Evert van de Veen verzorgt op zaterdag 5 maart een orgelconcert in de WH Zwart Hal in Lemelerveld. Hij brengt diverse koraalbewerkingen ten gehore. Van de Veen vierde in 2020 zijn 40-jarig organisten jubileum. Hij heeft verschillende solo-cd’s gemaakt waarop hij is te beluisteren op orgels in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Daarnaast is hij ook nog koordirigent. Aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt 14 euro. Reserveren (verplicht) is mogelijk via tel. 0572-371838, e-mail: adhuetink@gmail.com of via staging2.huetink-royalmusic.nl. De bezoekers dienen bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs te laten zien. Het concert is onder voorbehoud.

Evert van de Veen. Foto: Anton Dommerholt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.