Optreden Erwin Nyhoff in Holstohus

OLST – Erwin Nyhoff treedt op vrijdag 15 april op in het Holstohus in Olst. Daarbij maakt hij een rondreis door de geschiedenis van de rock-‘n-roll en pop.

Hij speelt nummers van pioniers als The Beatles, The Rolling Stones, Creedence Clearwater Revival, The Eagles, Bob Dylan, Bruce Springsteen, David Bowie, U2 en vele anderen. Nyhoff trad met zijn eerdere band The Prodigal Sons onder andere op op Pinkpop, Lowlands en de Zwarte Cross. Verder stond hij in de finale van The Voice of Holland, in het voorprogramma van Pearl Jam en Alanis Morissette; nam hij een album op in Amerika en deed hij vele theatertournees. Ook speelde hij de hoofdrol in ‘Muskee, so many roads’, een muziektheatervoorstelling over het leven van Nederlands grootste blueslegende Harry Muskee, voorman van Cuby & The Blizzards. Nu treedt hij op met Johan Derksen in de theatertournee ‘The Sound of The Blues & Americana’.
Aanvang is om 19.30 uur. De entree bedraagt 10 euro. Kaarten verkrijgbaar via staging2.nutolstdeventer.nl.

Foto: Robert Westera

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.