Openingsweekend Wapen van Wesepe

WESEPE – Het Wapen van Wesepe heropent op vrijdag 1 april de deuren. Het hele weekend zijn er activiteiten. De horecagelegenheid heeft een flinke metamorfose ondergaan. Jelle Vloedgraven uit Wesepe is de nieuwe uitbater.

Op vrijdag 1 april is er een kennismakingsavond, waarbij iedereen het vernieuwde Wapen van Wesepe kan bekijken. Ook is er dan een officieel openingsmoment. Aanvang is om 20.30 uur. Zaterdag 2 april is het terras vanaf 14.00 uur geopend. Er wordt onder andere gezorgd voor een springkussen. Zaterdagavond is er vanaf 21.00 uur een openingsfeest met live muziek. Tickets (à 10 euro, inclusief drie consumptiemunten) zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Bakkerij van Rijssen in Wesepe. Zondag 3 april is het terras weer vanaf 14.00 uur geopend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.