Opening tweede vestiging Bos Bedden in Nijverdal

(Advertorial)

NIEUWLEUSEN/NIJVERDAL – Afgelopen dinsdag 8 maart was het zover, Bos Bedden opende aan de Albert Einsteinstraat 11 een tweede vestiging in Nijverdal.

De opening kreeg een officieel tintje omdat de pas aangetreden burgemeester Eijbersen van de gemeente Hellendoorn samen met de kinderen van eigenaren Rutger en Lianne Veerman het openingslint doorknipte. “Het scheelde maar weinig”, zegt Rutger lachend, onze zoontjes Jayden (5) en Tobias (3) waren zo enthousiast dat ze het lint al bijna eerder doorknipten dan de burgemeester. Ze waren er de hele week al mee bezig en keken er enorm naar uit.”

Tussen 16.00 en 21.00 uur waren vrienden, familie, kennissen, de Nijverdalse ondernemersvereniging, leveranciers en ondernemers van industrieterrein ’t Lochter uitgenodigd om de opening bij te wonen. “We hebben bewust een vrij groot tijdslot genomen, zo konden we de bezoekers enigszins spreiden in verband met corona”, legt Rutger uit. Onder het genot van een hapje, een drankje en livemuziek werden de genodigden rondgeleid in het twee verdiepingen tellende pand met in totaal 2.500 vierkante meter aan winkeloppervlak. Rutger: “Onze collega’s van de vestiging in Nieuwleusen en familie en vrienden hebben ons zoveel mogelijk geholpen met de voorbereidingen. Mede hierdoor was het een geslaagd feest en een uitermate gezellige opening. We hebben er met zijn allen ongelooflijk veel zin in om er – net als in Nieuwleusen – een enorm succes van te maken.”
Bos Bedden Nijverdal is geopend van dinsdag t/m zaterdag.

Foto: Annet van Raalten

Bos Bedden
Albert Einsteinstraat 11
7442 DK Nijverdal
0548-740030
nijverdal@bosbedden.nl

staging2.bosbedden.nl

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag: 10:00 – 18:00
Woensdag: 10:00 – 18:00
Donderdag: 10:00 – 18:00
Vrijdag: 10:00 – 21:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.