Open dag bij nieuwe stal voor biologische vleesvarkens in Lemelerveld

LEMELERVELD – De familie Eikelboom in Lemelerveld houdt op zaterdag 12 maart een open dag in haar nieuwe stal voor biologische vleesvarkens aan de Haarweg 35.

Deze stal is gebouwd volgens de nieuwe biologische regelgeving. In de stal komen 416 vleesvarkens. De varkens krijgen biologisch voer, liggen op biologisch stro en kunnen naar buiten. Daarnaast hebben de varkens hokverrijking (speelgoed voor varkens). Bennie en Anja Eikelboom en hun dochter Celine Bloo maakten in 2013 de overstap van een regulier varkensbedrijf naar een biologisch vleesvarkensbedrijf. De nieuwe stal is gebouwd omdat Celine en haar man Stefan het bedrijf over gaan nemen en hiermee verwachten ze klaar te zijn voor de toekomst.
De deuren van de stal zijn zaterdag geopend van 11.00 tot 15.00 uur. Iedereen is welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.